Haberler
KONYA ŞEKER’DE HİZMET İÇİ EĞİTİMLER SÜRÜYOR
Anadolu Birlik Holding bünyesindeki iştiraklere yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor.
Anadolu Birlik Holding bünyesindeki iştiraklere yönelik hizmet içi eğitimler devam ediyor. Anadolu Birlik Holding Akademi ( ABH) tarafından koordine edilen eğitimler kapsamında, Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimleri planlandı.

Konya Şeker A.Ş. yerleşkesinde 10 Ocak 2024 tarihinde ilki gerçekleştirilen Bilgi Güvenliği Farkındalık eğitimine, plan dahilindeki satın alma departman yönetici ve çalışanları katıldı. Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve Regülasyonları için önemli bir adım olan farkındalık eğitimleri ile hukuki sorumluluklar, siber tehdit ve veri ihlallerine karşı; daha etkin ve güvenilir olmak hedefleniyor.

Bilgi Teknolojileri Koordinatörlüğü, Bilgi Güvenliği ve Regülasyon Departmanındaki uzman ekip tarafından verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan personellere ABH Akademi tarafından sertifika da veriliyor.

Bu eğitimler, Anadolu Birlik Holding Akademi ( ABH) tarafından yapılmış olan ve yıllık planlamaya bağlı olarak ABH çatısı altında bulunan tüm çalışanlara zaman içinde verilerek, farkındalığın en üst düzeye çıkarılması hedeflenmektedir.